AFVIST NixooHD Hjælper ansøgning!

Status
Not open for further replies.
#1
1. Dit rigtige navn Philip

2. Dit ingame navn NixooHD

3. Din alder 14

4. Beskriv dig selv Jeg er en sød sjov person elsker at snakke med andre folk!

5. Hvorfor ansøger du på GGPVP? Fordi jeg har været på ggpvp Nærmest siden release elsker ggpvp da jeg har været super super aktiv hele tiden! og elsker staff teamet og communityet!

6. Har du en velfungerende mikrofon og kan du være online på teamspeak? Ja har lige købt ny mic som er rimelig god.

7. Hvor meget erfaring har du indenfor screenshare? Rigtig meget kan finde ghost og alt nærmest

8. Hvorfor skal vi vælge dig fremfor andre? Grunden til at i skal vælge mig frem for andre er fordi jeg elsker ggpvp kender alle reglerne har været her siden starten er sød / elsker at snakke / hjælpe andre kan være på om morgen fra 9:20 til 13:30 hver dag og så når jeg kommer hjem cirka 3 timer og så fordi jeg er på hele dagen aktiv i chatten alting hvis der er brug for mig er jeg der på stedet! og går slet ikke til noget sport! og elsker bare det tekniske og elsker at spille computer og elsker at spille på ggpvp og det ville være super fedt hvis i ville vælge mig der jeg super super gerne ville være staff da jeg har ville være det så super længe!

9. Er du staff på andre servere? Nope

10. Har du tidligere erfaringer som staff? Yeps har eget min egen server


11. Har du være bannet fra GGPVP siden vi åbnede igen? Ja 2 gange
12. Hvor mange timer om ugen kan du cirka være online? Super super meget til 9:20 til 13:30 og så 3 timer efter skolen :)

13. Acceptere du, at når du begår dig på andre servere, repræsentere du GGPVP og derfor skal du opføre dig ordenligt? Ja ofc!

14. Går du på efterskole? Nej ikke lige pt.
 
Senest redigeret:
#3
Har jeg aldrig sagt niko :) og har faktisk kommet til at skrive 15 men nu ændre jeg det til 14 da jeg er 14 år gammel! MVH Nixoo Fortsæt god dag
 
#8
Hej _whiteyy_ du er altid velkommen til at se min skærm hvis du syntes jeg hacker er mest på om morgenen på min skole pc hvor jeg tager min egen mus med da jeg har min egen gaming computer derhenne! Dog uden headset men du er altid velkommen til at tjekke min skærm fortsæt god dag
 
#10
Hey Nixo. Jeg syntes din ansøgning er rigtig god. den er bare lidt for kort. Men ellers er din ansøgning rimelig.

-/+ Ontime
+ flink
+ ontime på ts.
Husk det er min mening. men Held og lykke.
//GLISTRUP
 
#12
Du er leger allerede staff og det er et kæmpe minus. Det får spillere til ikke at kunne lide dig, så ihvertfald på ts'en ved jeg du ikke er populær (Facts)
 
#16
(-) Lyver meget
(-) Lyver om sin alder
(-)Toxic på ts'en
(-)Whiner hele tiden
(-)Meget umoden
Hvad lyver jeg med lyver ikke om min alder der du intet kender til mig er ikke toxic siger til folk de skal snakke pænt og opføre sig ordenligt og jeg er moden i kan bare ikke lide mig
 

ItzFreddy_

Mod
Sidefrivillig
#18
Hej NixooHD.

Du skal have tak for din interesse som staff hos GGPVP.
Din ansøgning er desværre afvist, da din ansøgning er for kort, du har opført dig dårligt på både serveren og teamspeaken samt har du spurgt indtil hvornår vi læser ansøgninger + du har spurgt indtil din ansøgning på en andes ansøgning som @ItzNg pointerede.

Kan f.eks. se at du tidligere er blevet bannet for DDOS trusler, og det er en af hovedårsagerne til jeg afviser din ansøgning.

Du må ansøge igen om 14 dage.
 
Senest redigeret:
Status
Not open for further replies.
Top