Hjælper - Hurtigst

#1
Krav:

1. Du skal minimum være 14 år gammel. (Undtagelser for 13+ kan ske hvis vi mener personen er moden nok)

2. Du må ikke have været banned fra serveren den seneste måned.

3. Du skal vise interesse, samtidig være aktiv på serveren før du ansøger.

4. Du skal have mulighed for at kunne hjælpe spillere og kommunikere med dem via Teamspeak 3.

5. Du må på ingen måder være ansat på andre servere.

6. Hvis du ansøger mere end 1 gang indenfor 14 dage, bliver din ansøgning afvist.

7. Du skal kunne tjekke en spillers skærm for eventuelt hack/andre fordele.

8. Du skal have en stabil online tid.

Skabelon:

1. Dit rigtige navn

2. Dit ingame navn

3. Din alder

4. Beskriv dig selv

5. Hvorfor ansøger du på GGPVP?

6. Har du en velfungerende mikrofon og kan du være online på teamspeak?

7. Hvor meget erfaring har du indenfor screenshare?

8. Hvorfor skal vi vælge dig fremfor andre?

9. Er du staff på andre servere?

10. Har du tidligere erfaringer som staff?

11. Har du være bannet fra GGPVP siden vi åbnede igen?

12. Hvor mange timer om ugen kan du cirka være online?

13. Acceptere du, at når du begår dig på andre servere, repræsentere du GGPVP og derfor skal du opføre dig ordenligt?

14. Går du på efterskole?


Ansøgning

1. Dit rigtige navn - Mit rigtige navn er Emil

2. Dit ingame navn - Mit ingame navn er edwe/hurtigst

3. Din alder - Jeg er 14 år og er rimelig moden. Fødselsdag (23 feb)

4. Beskriv dig selv - Jeg er en normal dreng som hedder Emil og jeg er 14 år gammel og elsker at spille. Jeg interessere mig meget for GGPVP. Og som sagt går jeg ikke til nogen sport. Så jeg har meget tid foran skærmen.

5. Hvorfor ansøger du på GGPVP? - Jeg ansøger på GGPVP fordi at jeg føler at ingen af hjælperne er online om morgenen. Og jeg ville gerne hjælpe serveren mere.

6. Har du en velfungerende mikrofon og kan du være online på teamspeak? - Yep, jeg har en fremragende mikrofon. (Røde mic) den fungere fuldstændigt som den skal. Og jeg kan være online på teamspeaken meget. Jeg går midlertidigt ikke til nogen sport. Og har derfor meget tid til at hjælpe servern, Jeg ville være online på servern så meget som over hovedet muligt.

7. Hvor meget erfaring har du indenfor screenshare? Jeg har meget erfaring inde for screenshare. Jeg har været SS'et rigtig mange gange og ved derfor de forskellige steder at kigge for at se om de hacker. Fx kig om de bruger forge hvis de gør kig deres mods. Mulig program (anydesk). Det er jeg også erfaren med.

8. Hvorfor skal vi vælge dig fremfor andre? - Fordi at jeg kan være på om morgenen og jeg kan vise meget interessere for serverns arbejde. Jeg går som sagt ikke til nogen sport kan derfor være her inde rigtig mange timer om ugen. Om ugen kan jeg være herinde maks. 10 timer regner jeg med måske 12. Og hvis jeg er har løst 20 timer hvis det er okay.

9. Er du staff på andre servere? - Jeg er ikke staff på andre server fordi at mange af de andre servers ikke har helt styr på at have en godt opsat server og et rimelig godt staff team. Jeg ville kun være staff på GGPVP.

10. Har du tidligere erfaringer som staff? - Ja jeg har været staff på radpvp, mariopvp, superawesome, en falsk populær ggpvp. Så jeg har rimelig god erfaring inde for at være staff.

11. Har du være bannet fra GGPVP siden vi åbnede igen? - Ja jeg har været bannet mindst 1 gang og det var for mods men vi fandt ud af at det var et uretfærdigt ban. Jeg blev bannet for at bruge "Show fps". Men det skulle man ikke have ban for så jeg fik unban igen.

12. Hvor mange timer om ugen kan du cirka være online? - Jeg ville skyde på 20-25-30. Jeg ville prøve mit bedste for at være så meget som over hoved muligt.

13. Acceptere du, at når du begår dig på andre servere, repræsentere du GGPVP og derfor skal du opføre dig ordenligt? - Jeg er med på at man skal repræsentere GGPVP. Og være sød mod alle andre og ikke være en "narrøv". Undskyld for at skrive grimt men skulle finde et ord. Jeg er ikke typen som banner og skriger og kalder folk et eller andet ondt. Jeg er en moden 14 årig dreng som bare nyder at spille spillet. Jeg ville love jer at jeg ville opføre mig ordenligt på alle server lige meget hvilken server jeg er på.

14. Går du på efterskole? Nej jeg går ikke på efterskole jeg går i 7 klasse. Så jeg har tid i weekenderne.(y)

Ekstre. - Jeg har discord og teamspeak. Jeg kan være online på begge steder, Mit discord acc er : Yoni#8744 Og teamspeak er jeg altid online. I denne uge har jeg været på teamspeak omkring 5-10 timer vær dag.

Ekstre 2. - Jeg hedder Emil og jeg er 14 år gammel og spiller meget Minecraft og lidt csgo men det er nu mest Minecraft. Jeg ville være online så meget som overhovedet muligt. Og jeg ville være respektfuld over for de andre staffs. Jeg er stor fan af Jallegame han er sku lækker. #Nohomo.

Ekstre 3. - Jeg har også humor og kan tage sjove vits hvis det sker en af dagene. Men det med Jallegame er ikke en joke.

Ekstre 4. - Jeg ville gerne gøre en forskel for servern. Servern mister mange spiller når der er hackers som er på fri fod cirka (10:00-13:00). Så derfor ville jeg gerne blive staff. Jeg er også en "mellem" youtuber. Så det ville betyde at jeg ville lave staff-serie her inde fra. Tusind tak for at have brugt tid til at læse denne ansøgning. Jeg har brugt lang tid på at få mange detaljer med i ansøgningen. Og her den sidste uge har jeg været så meget på som overhovedet muligt. Jeg har virkelig prøvet at vise interesse for at blive en hjælper af selveste GGPVP. Jeg har i lang tid prøvet at få en form for "u selvsikkerhed" ud og nu er jeg endelig klar til at ansøge! Jeg håber at det har været en fornøjelse at læse min ansøgning-

Forsæt en god dag/Hav en god dag.

Mvh Hurtigst:D
 
Senest redigeret:
#4
Det skal bare lige siges at til at starte med kom jeg til at skrive 13 men rettede det derefter til 14 :D

+ jeg har været meget aktiv på det sidste btw :D

Glemte også at skrive at jeg ville se frem til kritik
 
#5
(+) Layout
(+) Personlighed
(+) God tone i chatten
(-) Ser dig ikke meget på serveren. ( Kun de sidste 2 dage ) Som du selv skriver.
(-) Har ikke set dig på TS.


Husk det er min mening. Kh ( BraqoZ )
 
#6
SwoeHD

Tusind tak for kritik.

Men jeg ville med glæde svare på dit problem.

Jeg har været på ts hele ugen imellem 5-10 timer vær dag i en hel uge. Det er 5 til 10 timer hver dag og på en uge kan det være 70 timer på ts

Men min grund til at jeg ikke har været på dag er at jeg er oppe og besøge min Mormor :p

Håber at du har fået svaret på din kritik....

Men tusind tak for din respons. BTW grunden til at jeg kan svare dig er på grund af min Ipad Pro....

Mvh Hurtigst

Forsæt god dag :D :p
 
Top