Hjælper Ansøgning - Bumle

#22
Krav:

1. Du skal minimum være 14 år gammel. (Undtagelser for 13+ kan ske hvis vi mener personen er moden nok) - /
2. Du må ikke have været banned fra serveren den seneste måned.
3. Du skal vise interesse, samtidig være aktiv på serveren før du ansøger.
4. Du skal have mulighed for at kunne hjælpe spillere og kommunikere med dem via Teamspeak 3.
5. Du må på ingen måder være ansat på andre servere.
6. Hvis du ansøger mere end 1 gang indenfor 14 dage, bliver din ansøgning afvist.
7. Du skal kunne tjekke en spillers skærm for eventuelt hack/andre fordele.
8. Du skal have en stabil online tid.

INFORMATION:

1. Dit rigtige navn?
Jeg hedder Oliver, men jeg bliver bare normalt kaldt Bumle. Mit efternavn kan i få efterfølgene hvis det bliver nødvendigt.

2. Dit ingame navn?
Som i nok har lagt mærke til hedder jeg BumleGaming ingame, og jeg har ikke rigtig nogen overvejelser om at skifte navn.

3. Din alder?
Jeg er 13 år gammel og jeg vil nok selv sige at jeg er ret moden i forhold til min alder. Jeg har fået fortalt af mine venner osv. at de også syntes at jeg er moden i forhold til jeg kun er 13 år. Jeg fylder 14 år d. 31/03

4. Beskriv dig selv:
Jeg hedder Oliver og jeg er 13 år gammel og endelig en meget frisk ung gut. Til dagligt bruger jeg mange timer på at spille computer og spille fodbold. Jeg syntes computer er rigtig spændende og jeg bruger mange penge på computerudstyr da det er det eneste jeg laver i min fritid udover at spille fodbold. Jeg går til fodbold om Tirsdagen og Torsdagen. Tirsdag fra 19:00 til 20:30 og Torsdag 17:15 til 19:00. Når denne sæson er slut stopper jeg til fodbold og starter høj sandsynligt til badminton som er om mandagen fra klokken 16:00 til 18:00 og om onsdagen fra 16:00 til 18:00

5. Hvorfor ansøger du som Hjælper på GGPVP?
Fordi jeg har været en del af jeres fællesskab i lang lang tid, jeg købte mit rank assassin helt tilbage til den tid hvor det hed Hero eller sådan noget. Jeg startede nok med at spille på GGPvP i 2015 (4 år siden). GGPVP er pt. min yndlings server da jeg syntes at det er fedt at i kæmper sådan med serveren altså som fx. at i laver sindsygt mange giveaways for at få mange spillere ind og hver en bug/fejl prøver i på at fixe, jeg ved godt hvor hårdt i kæmper for at få fixet det der kick halløj der og det syntes jeg er virkelig fedt så det gad jeg gerne og kunne være med til. En anden grund til at jeg også ansøger er fordi jeg en gang imellem oplever at der ingen staffs er på, som fx. idag sad jeg på GGPVP og der var 20 spillere inde men ingen staffs, og det der var nederen ved det var simpelhen at der sad to hackers nede i pvp og spawncampede fuldstændigt så det ikke engang var nødvendigt at jump. Men så godt et fællesskab GGPVP nu har så blev flertallet inde og sad og chattede, cfede og lavede Jackpots MEGA fedt!

6. Har du en velfungerende mikrofon og kan du være online på teamspeak?
Jeg har HyperX Cloud Alpha PRO som er et udmærket headset og fungere helt fint. Jeg kan være meget online på ts og ikke mindst discorden.

7. Hvorfor skal vi vælge dig fremfor andre?
Jeg syntes i skal vælge mig fordi jeg er en moden dreng. Jeg vil gerne lave en forskel på jeres server fx. at få gjort noget ved de hackers og mute dem der skriver fx grimt. Jeg har en god tålmodighed og så kan jeg tænke en sag hurtigt igennem. Jeg kan hurtigt vurdere hvem der skal have advarsler (Med "advarsler" mener jeg fx. at jeg lige hurtigt skrive "Sproget" eller "En gang er nok") og hvem der skal have ban eller kick. Og så er jeg 110 % Fair overfor alle også overfor dem som jeg ikke bryder mig om. Og så er jeg den rette til jobbet efter min mening, der er selvfølgelig også andre staffs der er gode men jeg tror virkelig jeg kunne være perfekt til dette ansvar. Så kan jeg tage det seriøst og være stabilt meget aktiv. Jeg vil altid skrive velkommen til de nye spillere der joiner så de kan få et godt førstehåndsindtryk på serveren. Jeg vil altid holde øje med chatten også selvom jeg er nede i pvp. Jeg er okay god til pvp, men jeg vil for det meste sidde på som staff og sidde at specce folk og se om jeg kan finde nogen hackers. Jeg er ret god til at spotte om nogen hacker, hvis jeg ligger mærke til en som pvper lidt mystisk så vil jeg prøve at holde lidt øje med ham og være sikker på mit ban, hvis jeg så bliver ved med at være i tvivl vil jeg så have ham til at screen-share

8. Er du staff på andre servere?
Nej jeg er ikke staff eller lignende på andre servere lige pt.

9. Har du tidligere erfaringer som staff?
Ja jeg har masser erfaring som staff og ikke mindst minecraft. Altså jeg kan alt hvad man skal kunne som hjælper og så har mig og min bror haft vores egen (ip) server som vi også begyndte at tjene penge på og sad med et stabilt spillertal, så ja jeg har en del erfaring som staff. De fleste servere jeg har været staff på er på superawesome men dog har de servere jeg har været staff på et højt spillertal.
Jeg har bla. været staff på:
Jeg har været hjælper på DanishWikings (Superawesome)
Jeg har været H-Admin på min IRL vens server som også var en af de kendteste servere (Superawesome).
HUSK dette er kun nogen af de servere men de kendteste jeg har været på.

10. Har du være bannet fra GGPVP siden vi åbnede igen?
Nej jeg har ikke været ban fra GGPVP siden i åbnede igen.

11. Hvor mange timer om ugen kan du cirka være online?
Man kan jo aldrig svare helt præcist på sådan et spørgsmål her, men jeg vil skyde på at jeg mindst kan være online 3-4 timer om dagen, og det vil så blive 21-30 timer om ugen.

12. Hvor meget erfaring har du indenfor screenshare?
Jeg har endelig meget erfaring inde for ss og jeg kan godt finde ud af det men jeg har faktisk glemt nogen af tingene. Men jeg er sikker på at det kommer til at køre hvis jeg lige blev opfrisket i det af en anden staff. :D

13. Acceptere du, at når du begår dig på andre servere, repræsentere du GGPVP og derfor skal du opføre dig ordenligt?
Det forstår jeg 100%, og jeg vil gøre mit bedste for at opføre mig ordenligt, og vise hvor ansvarsfuld GGPVP´s staff team er.

14. Går du på efterskole?
Nej jeg går ikke på efterskole pt. og jeg har ikke helt tænkt over om jeg skal det.

15. Andet?
1. Jeg er ikke den bedste til mundtlige samtaler altså som fx. at jeg er til en eller anden mundtlig staff ansøgning og at jeg skal sidde og besvare spørgsmål mundtligt.
2. Agent grunden til jeg laver ansøgningen nu og ikke 2-3 måneder før min fødselsdag er fordi jeg virkelig syntes i kunne nogen flere staffs som er beskrevet længere oppe i ansøgningen.


Mvh Bumle
Meget god ansøgning Bumle
håber at du kommer ind som staff på gg <3
 
Top